Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4709
Назва: | Склад морозива “мюслі” |
Автори: | Гулак, Олена Володимирівна Поліщук, Галина Євгеніївна Рибак, Ольга Миколаївна Hulak, Olena Volodymyrivna Polischuk, Halyna Yevhenivna Rybak, Olha Mykolaivna Гулак, Елена Владимировна Полищук, Галина Евгеньевна Рыбак, Ольга Николаевна |
Бібліографічний опис: | Патент 75420 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/42. Склад морозива “мюслі” [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Гулак Олена Володимирівна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 26.11.2012. |
Дата публікації: | 26-лис-2012 |
Дата внесення: | 24-вер-2014 |
Теми: | A23G 9/04 A23G 9/42 виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива містять рослини або їх частини, наприклад фрукти, насіння, екстракти |
Короткий огляд (реферат): | Склад морозива, що містить вершки, сухе знежирене молоко, плодово-ягідне пюре, цукор, стабілізатор, воду, який відрізняється тим, що додатково містить борошно із цільнозмелених вівсяних зерен або подрібнені вівсяні пластівці та як плодово-ягідне пюре використовується яблучне пюре з підвищеним вмістом розчинного пектину, у наступному співвідношенні компонентів, кг на 1000 кг: |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4709 |
Інші ідентифікатори: | 75420 |
Власник авторського права: | ® Рибак Ольга Миколаївна, Гулак Олена Володимирівна, Поліщук Галина Євгеніївна |
Тип вмісту: | Other |
Розташовується у зібраннях: | 2012 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5-75420-sklad-moroziva-myusli.pdf | 179,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
5-75420-sklad-moroziva-myusli.djvu | 45,5 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
5-75420-sklad-moroziva-myusli__COVER.png | 306,97 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.