Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4709

Fullstendig metadatavisning
DC FeltVerdiSpråk
dc.contributor.authorГулак, Олена Володимирівнаuk
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївнаuk
dc.contributor.authorРибак, Ольга Миколаївнаuk
dc.contributor.authorHulak, Olena Volodymyrivnauk
dc.contributor.authorPolischuk, Halyna Yevhenivnauk
dc.contributor.authorRybak, Olha Mykolaivnauk
dc.contributor.authorГулак, Елена Владимировнаuk
dc.contributor.authorПолищук, Галина Евгеньевнаuk
dc.contributor.authorРыбак, Ольга Николаевнаuk
dc.date.accessioned2014-09-24T22:58:34Z-
dc.date.available2014-09-24T22:58:34Z-
dc.date.created2012-11-26uk
dc.date.issued2012-11-26uk
dc.identifier75420uk
dc.identifier.citationПатент 75420 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/42. Склад морозива “мюслі” [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Гулак Олена Володимирівна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 26.11.2012.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4709-
dc.description.abstractСклад морозива, що містить вершки, сухе знежирене молоко, плодово-ягідне пюре, цукор, стабілізатор, воду, який відрізняється тим, що додатково містить борошно із цільнозмелених вівсяних зерен або подрібнені вівсяні пластівці та як плодово-ягідне пюре використовується яблучне пюре з підвищеним вмістом розчинного пектину, у наступному співвідношенні компонентів, кг на 1000 кг:uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectA23G 9/04uk
dc.subjectA23G 9/42uk
dc.subjectвиробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозиваuk
dc.subjectмістять рослини або їх частини, наприклад фрукти, насіння, екстрактиuk
dc.titleСклад морозива “мюслі”uk
dc.typeOtheruk
dc.rights.holder® Рибак Ольга Миколаївна, Гулак Олена Володимирівна, Поліщук Галина Євгеніївнаuk
Vises i samlingene:2012

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
5-75420-sklad-moroziva-myusli.pdf179,38 kBAdobe PDFVis/Åpne
5-75420-sklad-moroziva-myusli.djvu45,5 kBDjVuVis/Åpne
5-75420-sklad-moroziva-myusli__COVER.png306,97 kBimage/pngVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright