Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4433
Título : | Склад молочно-вівсяного морозива |
Otros títulos : | Composition of milk-oat ice-cream Состав молочно-овсяного мороженого |
Autor : | Поліщук, Галина Євгеніївна Рибак, Ольга Миколаївна Polischuk, Halyna Yevheniivna Rybak, Olha Mykolaivna Полищук, Галина Евгеньевна Рыбак, Ольга Николаевна |
Bibliographic description (Ukraine): | Патент 76219 UA, МПК A23G 9/00. Склад молочно-вівсяного морозива [Текст] / Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна (Україна) - опубл. 25.12.2012. Patent 76219 UA, MPK A23G 9/00. Composition of milk-oat ice-cream [Text] / Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 25.12.2012. Патент 76219 UA, МПК A23G 9/00. Состав молочно-овсяного мороженого [Текст] / Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 25.12.2012. |
Fecha de publicación : | 25-dic-2012 |
Date of entry: | 24-sep-2014 |
Palabras clave : | A23G 9/00 заморожені кондитерські вироби, наприклад заморожені солодощі, морозиво суміші для них |
Resumen : | Склад молочно-вівсяного морозива, що містить молоко незбиране, вершки, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізаційну систему, воду, який відрізняється тим, що додатково містить вівсяні пластівці, у наступному співвідношенні компонентів, кг на 1000 кг: |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4433 |
Otros identificadores : | 76219 |
Copyright owner: | ® Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна |
Content type: | Other |
Aparece en las colecciones: | 2012 |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
5-76219-sklad-molochno-vivsyanogo-moroziva.pdf | 180,54 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
5-76219-sklad-molochno-vivsyanogo-moroziva.djvu | 43,7 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
5-76219-sklad-molochno-vivsyanogo-moroziva__COVER.png | 279,73 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.