Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4433

Назва: Склад молочно-вівсяного морозива
Інші назви: Composition of milk-oat ice-cream
Состав молочно-овсяного мороженого
Автори: Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Бібліографічний опис: Патент 76219 UA, МПК A23G 9/00. Склад молочно-вівсяного морозива [Текст] / Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна (Україна) - опубл. 25.12.2012.
Patent 76219 UA, MPK A23G 9/00. Composition of milk-oat ice-cream [Text] / Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 25.12.2012.
Патент 76219 UA, МПК A23G 9/00. Состав молочно-овсяного мороженого [Текст] / Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 25.12.2012.
Дата публікації: 25-гру-2012
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: A23G 9/00
заморожені кондитерські вироби, наприклад заморожені солодощі, морозиво
суміші для них
Короткий огляд (реферат): Склад молочно-вівсяного морозива, що містить молоко незбиране, вершки, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізаційну систему, воду, який відрізняється тим, що додатково містить вівсяні пластівці, у наступному співвідношенні компонентів, кг на 1000 кг:
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4433
Інші ідентифікатори: 76219
Власник авторського права: ® Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2012



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.