Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3994

Tytuł: Гвинтова піднімально-транспортна лебідка
Inne tytuły: Screw handling winch
Винтовая подъемно-транспортная лебедка
Authors: Гевко, Іван Богданович
Гевко, Ігор Богданович
Ляшук, Олег Леонтійович
Солодкий, Ігор Зіновійович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Гевко, Иван Богданович
Гевко, Игорь Богданович
Ляшук, Олег Леонтьевич
Cytat: Патент 11128 UA, МПК B66D 3/00. Гвинтова піднімально-транспортна лебідка [Текст] / Солодкий Ігор Зіновійович, Ляшук Олег Леонтійович, Гевко Іван Богданович, Гевко Ігор Богданович (Україна) - опубл. 15.12.2005.
Patent 11128 UA, MPK B66D 3/00. Screw handling winch [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Liashuk Oleh Leontiiovych (Ukraine) - publ. 15.12.2005.
Патент 11128 UA, МПК B66D 3/00. Винтовая подъемно-транспортная лебедка [Текст] / Гевко Иван Богданович, Гевко Игорь Богданович, Ляшук Олег Леонтьевич (Украина) - опубл. 15.12.2005.
Data wydania: 15-gru-2005
Date of entry: 24-wrz-2014
Słowa kluczowe: B66D 3/00
переносні чи рухливі підйомні або буксирувальні пристрої
Abstract: Гвинтова піднімально-транспортна лебідка, що виконана у вигляді гвинтової опори, привідного барабана із закріпленим на ньому канатом, привідного вала і рукоятки з редуктором, храповим колесом із собачкою, і гака, яка відрізняється тим, що лівий кінець привідного вала, виконаного у вигляді зубчастого вінця, який взаємодіє із зубчастими сателітами, що розміщені рівномірно по колу, і протилежними діаметрами є в контакті з внутрішнім зубчастим вінцем, який жорстко закріплений до корпусу редуктора, у центральних внутрішніх отворах сателітів, з можливістю кругового обертання, встановлено пальці, що з двох сторін жорстко встановлені в кронштейн, який своїми зовнішніми циліндричними опорними поверхнями встановлений в корпусі редуктора через підшипники, лівий кінець кронштейна виконаний у вигляді храпового виступу, який висунуто із корпусу, і він взаємодіє з храповою втулкою привідного барабана, причому корпус лебідки виконано у вигляді двох паралельних видовжених пластин, які жорстко з’єднані між собою горизонтальними перегородками зверху і знизу і утворюють жорстку коробчасту форму, всередині якої встановлено привідний барабан з намотаним канатом, а в нижніх горизонтальних перегородках виконано центральний отвір, в який жорстко встановлено втулку з квадратним центральним отвором, яка взаємодіє з квадратним хвостовиком гвинтової опори з можливістю осьового переміщення, до правої стінки коробчатого корпусу лебідки жорстко закріплено корпус циліндричного редуктора, храпова втулка жорстко, з можливістю кругового повертання, встановлена в корпус привідного барабана, з лівої сторони між лівою стороною привідного барабана і лівою планкою корпусу жорстко на храповій втулці встановлено храпове колесо, яке взаємодіє з храповою собачкою, яка жорстко встановлена на лівій стінці корпусу лебідки і підтиснута пружиною до храпового колеса, крім цього гвинт гвинтової опори виконано у вигляді трикутного профілю, а в нижній частині до корпусу привідного барабана жорстко з двох сторін закріплено підвісний кронштейн.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3994
Inne identyfikatory: 11128
Właściciel praw autorskich: ® Солодкий Ігор Зіновійович, Ляшук Олег Леонтійович, Гевко Іван Богданович, Гевко Ігор Богданович
Typ zawartości: Other
Występuje w kolekcjach:2005



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi