Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3994

Назва: Гвинтова піднімально-транспортна лебідка
Інші назви: Screw handling winch
Винтовая подъемно-транспортная лебедка
Автори: Гевко, Іван Богданович
Гевко, Ігор Богданович
Ляшук, Олег Леонтійович
Солодкий, Ігор Зіновійович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Гевко, Иван Богданович
Гевко, Игорь Богданович
Ляшук, Олег Леонтьевич
Бібліографічний опис: Патент 11128 UA, МПК B66D 3/00. Гвинтова піднімально-транспортна лебідка [Текст] / Солодкий Ігор Зіновійович, Ляшук Олег Леонтійович, Гевко Іван Богданович, Гевко Ігор Богданович (Україна) - опубл. 15.12.2005.
Patent 11128 UA, MPK B66D 3/00. Screw handling winch [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Liashuk Oleh Leontiiovych (Ukraine) - publ. 15.12.2005.
Патент 11128 UA, МПК B66D 3/00. Винтовая подъемно-транспортная лебедка [Текст] / Гевко Иван Богданович, Гевко Игорь Богданович, Ляшук Олег Леонтьевич (Украина) - опубл. 15.12.2005.
Дата публікації: 15-гру-2005
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B66D 3/00
переносні чи рухливі підйомні або буксирувальні пристрої
Короткий огляд (реферат): Гвинтова піднімально-транспортна лебідка, що виконана у вигляді гвинтової опори, привідного барабана із закріпленим на ньому канатом, привідного вала і рукоятки з редуктором, храповим колесом із собачкою, і гака, яка відрізняється тим, що лівий кінець привідного вала, виконаного у вигляді зубчастого вінця, який взаємодіє із зубчастими сателітами, що розміщені рівномірно по колу, і протилежними діаметрами є в контакті з внутрішнім зубчастим вінцем, який жорстко закріплений до корпусу редуктора, у центральних внутрішніх отворах сателітів, з можливістю кругового обертання, встановлено пальці, що з двох сторін жорстко встановлені в кронштейн, який своїми зовнішніми циліндричними опорними поверхнями встановлений в корпусі редуктора через підшипники, лівий кінець кронштейна виконаний у вигляді храпового виступу, який висунуто із корпусу, і він взаємодіє з храповою втулкою привідного барабана, причому корпус лебідки виконано у вигляді двох паралельних видовжених пластин, які жорстко з’єднані між собою горизонтальними перегородками зверху і знизу і утворюють жорстку коробчасту форму, всередині якої встановлено привідний барабан з намотаним канатом, а в нижніх горизонтальних перегородках виконано центральний отвір, в який жорстко встановлено втулку з квадратним центральним отвором, яка взаємодіє з квадратним хвостовиком гвинтової опори з можливістю осьового переміщення, до правої стінки коробчатого корпусу лебідки жорстко закріплено корпус циліндричного редуктора, храпова втулка жорстко, з можливістю кругового повертання, встановлена в корпус привідного барабана, з лівої сторони між лівою стороною привідного барабана і лівою планкою корпусу жорстко на храповій втулці встановлено храпове колесо, яке взаємодіє з храповою собачкою, яка жорстко встановлена на лівій стінці корпусу лебідки і підтиснута пружиною до храпового колеса, крім цього гвинт гвинтової опори виконано у вигляді трикутного профілю, а в нижній частині до корпусу привідного барабана жорстко з двох сторін закріплено підвісний кронштейн.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3994
Інші ідентифікатори: 11128
Власник авторського права: ® Солодкий Ігор Зіновійович, Ляшук Олег Леонтійович, Гевко Іван Богданович, Гевко Ігор Богданович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2005



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.