Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3806
Título: | Пристрій для підплавлення і формування сирної маси |
Autor: | Ковальчук, Віталій Володимирович Олексюк, Тарас Григорович Орлюк, Юрій Тимофійович Шинкарик, Марія Миколаївна Orliuk, Yurii Tymofiiovych Shynkaryk, Maria Mykolaivna Орлюк, Юрий Тимофеевич Шинкарик, Мария Николаевна |
Bibliographic description (Ukraine): | Патент 47172 UA, МПК A01J 27/00. Пристрій для підплавлення і формування сирної маси [Текст] / Ковальчук Віталій Володимирович, Орлюк Юрій Тимофійович, Олексюк Тарас Григорович, Шинкарик Марія Миколаївна (Україна) - опубл. 17.06.2002. |
Data: | 17-Jun-2002 |
Date of entry: | 24-Set-2014 |
Palavras-chave: | A01J 27/00 подальша обробка сиру нанесення на нього покриття |
Resumo: | Пристрій для підплавлення і формування сирної маси, що складається з рами, ванни з тепловою оболонкою, механізму різання, з’єднувальної U-подібної труби, перфорованого барабана, шнека, приводу, відцентрового насоса, з’єднувальної труби, формуючого стола, який відрізняється тим, що з’єднувальна труба виконана у вигляді конуса з нагрівачем, який встановлено співвісно до неї, менший діаметр труби кріпиться до формуючого стола, а більший - до корпуса шнека за допомогою фланців. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3806 |
Outros identificadores: | 47172 |
Copyright owner: | ® Ковальчук Віталій Володимирович, Орлюк Юрій Тимофійович, Олексюк Тарас Григорович, Шинкарик Марія Миколаївна |
Content type: | Other |
Aparece nas colecções: | 2002 |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
2-47172-pristrijj-dlya-pidplavlennya-i-formuvannya-sirno-masi.pdf | 77,96 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
2-47172-pristrijj-dlya-pidplavlennya-i-formuvannya-sirno-masi.djvu | 33,92 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
2-47172-pristrijj-dlya-pidplavlennya-i-formuvannya-sirno-masi__COVER.png | 1,09 MB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.