Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/315
Título: | Особливості функціонування зернопродуктового підкомплексу України в ринкових умовах господарювання |
Autor: | Погріщук, Борис Васильович |
Bibliographic description (Ukraine): | Погріщук Б. В. Особливості функціонування зернопродуктового підкомплексу України в ринкових умовах господарювання / Борис Погріщук // Галицький економічний вісник. — 2009. — № 2. — С. 168-171. — (аграрні й екологічні проблеми економіки). |
Data: | 2009 |
Date of entry: | 12-Ago-2009 |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
UDC: | 633.1 338.439 330.342.146(477) |
Palavras-chave: | зернопродуктовий підкомплекс зерновий ринок зерновиробництво |
Resumo: | У статті висвітлено проблеми розвитку й функціонування зернопродуктового підкомплексу в ринкових умовах господарювання, охарактеризовано тенденції виробництва зернової продукції та визначено напрями підвищення ефективності зернового виробництва. The Peculiarities of the Functioning of the Grain Crop Complex of Ukraine under Market Conditions. The issues of functioning of the grain crop complex of Ukraine under market conditions are studied; the tendencies of cereal production are characterized; the ways of production improvement are defined in this article. |
URI: | http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/315 |
Publications status : | Опубліковано раніше |
Content type: | Article |
Aparece nas colecções: | Галицький економічний вісник, 2009, № 2 |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
GEB_2009_No2-B_Pohrischuk-Features_zernoproduktovoho_pidkompleksu__168.djvu | 74,1 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
GEB_2009_No2-B_Pohrischuk-Features_zernoproduktovoho_pidkompleksu__168.pdf | 171,46 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
GEB_2009_No2-B_Pohrischuk-Features_zernoproduktovoho_pidkompleksu_168__COVER.png | 474,66 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.