Перегляд зібрання "Роботи студентів" за групою - Теми 640.4

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 8 із 8
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-20245-лип-2024Cтимулювання продажу готельно-ресторанних продуктів і послуг (на прикладі ресторану «Стожари»)Марків, Віталій Петрович; Markiv, Vitaliy
Bachelor Thesisчер-20248-лип-2024Вдосконалення стратегії ефективного просування та продажу продукту підприємств готельно-ресторанної сфери (на прикладі ресторану «Панорама»)Савгіра, Анастасія Русланівна; Savhira, Anastasiia
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada»)Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta
Master Thesisгру-202430-гру-2024Мотиваційний механізм ефективного управління персоналом підприємства індустрії гостинності (на прикладі TOB ГРК «Гранд Готель Пилипець»)Грозов, Артем Миколайович; Hrozov, Artem Mykolayovych
Bachelor Thesisчер-202530-чер-2025Підвищення конкурентоспроможності та оцінювання впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «На небі»)Дмитерко, Валерія Михайлівна; Dmyterko, Valeriia
Bachelor Thesisчер-202518-чер-2025Розробка проєкту впровадження інноваційних технологій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Вінстон Черчіль»)Ясеновський, Богдан Олегович; Yasenovskyy, Bohdan
Bachelor Thesisчер-202516-чер-2025Удосконалення системи управління продажами в закладах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Панська садиба»)Гусак, Анастасія Сергіївна; Gusak, Anastasiia
Bachelor Thesisчер-20226-вер-2022Інноваційна активність як конкурентна перевага готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Онисько, Тетяна Олександрівна