Перегляд зібрання "Роботи студентів" за групою - Теми 640.4
Результати від 1 до 8 із 8
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 5-лип-2024 | Cтимулювання продажу готельно-ресторанних продуктів і послуг (на прикладі ресторану «Стожари») | Марків, Віталій Петрович; Markiv, Vitaliy |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 8-лип-2024 | Вдосконалення стратегії ефективного просування та продажу продукту підприємств готельно-ресторанної сфери (на прикладі ресторану «Панорама») | Савгіра, Анастасія Русланівна; Savhira, Anastasiia |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 21-чер-2023 | Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada») | Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta |
Master Thesis | гру-2024 | 30-гру-2024 | Мотиваційний механізм ефективного управління персоналом підприємства індустрії гостинності (на прикладі TOB ГРК «Гранд Готель Пилипець») | Грозов, Артем Миколайович; Hrozov, Artem Mykolayovych |
Bachelor Thesis | чер-2025 | 30-чер-2025 | Підвищення конкурентоспроможності та оцінювання впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «На небі») | Дмитерко, Валерія Михайлівна; Dmyterko, Valeriia |
Bachelor Thesis | чер-2025 | 18-чер-2025 | Розробка проєкту впровадження інноваційних технологій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Вінстон Черчіль») | Ясеновський, Богдан Олегович; Yasenovskyy, Bohdan |
Bachelor Thesis | чер-2025 | 16-чер-2025 | Удосконалення системи управління продажами в закладах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Панська садиба») | Гусак, Анастасія Сергіївна; Gusak, Anastasiia |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 6-вер-2022 | Інноваційна активність як конкурентна перевага готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge») | Онисько, Тетяна Олександрівна |