Prohlížení "Роботи студентів" dle Předmět готель
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 17
| Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
| Bachelor Thesis | čer-2023 | 23-čer-2023 | Вдосконалення анімаційних послуг готельного підприємства (на прикладі ПрАТ «Готель Україна») | Днесь, Юлія Володимирівна; Dnes, Yuliia |
| Bachelor Thesis | čer-2023 | 20-čer-2023 | Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”) | Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan |
| Bachelor Thesis | čer-2025 | 28-čer-2025 | Відновлення і розвиток підприємств індустрії гостинності (на прикладі ТзОВ «Готель «Львів») | Сута, Христина Степанівна; Suta, Khrystyna |
| Bachelor Thesis | čer-2022 | 23-srp-2022 | Діяльність закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід (на прикладі готельно- ресторанного комплексу «Три бажання») | Прокопчук, Євгенія Олександрівна |
| Bachelor Thesis | čer-2024 | 5-čer-2024 | Забезпечення ефективного управління ресурсним потенціалом закладу гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Братіслава”) | Стасіна, Христина Василівна; Stasina, Khrystyna |
| Bachelor Thesis | čer-2025 | 16-čer-2025 | Задоволеність клієнтів у сучасній індустрії гостинності (на прикладі ГРК «Авалон Палац») | Тивонюк, Володимир Петрович; Tyvoniuk, Volodymyr |
| Bachelor Thesis | čer-2024 | 3-čer-2024 | Напрями вдосконалення готельного господарства у воєнний період за європейськими стандартами на прикладі готелю “Hudson House River Inn | Волошин, Мар’яна Ігорівна; Voloshyn, Maryana |
| Bachelor Thesis | čer-2023 | 20-čer-2023 | Напрями впливу на конкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності (на прикладі готельного хостелу “У Поттера”) | Хачатрян, Девід Самвелович; Khachatryan, Devid Samvelovych |
| Bachelor Thesis | čer-2022 | 27-led-2024 | Організація діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексу (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Душенко, Соломія Андріївна; Dushenko, Solomiia |
| Master Thesis | pro-2023 | 9-led-2024 | Особливості управління та функціонування закладу сфери гостинності (на прикладі ТОВ “Готельний комплекс “Глобус”) | Манжула, Тамара Євгеніївна; Manzhula, Tamara |