Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3023
Titulua: Критерії оцінки фінансового стану підприємства в сучасних умовах господарювання на прикладі ПАТ «Борщівський сирзавод»
Beste titulu batzuk: Criteria for assessing the financial situation of the company in the current economic conditions as an example of PJSC «Borschiv Cheese Factory»
Egilea: Валицька, Ольга-Марія Михайлівна
Valytska, Olga-Maria
Bibliographic description (Ukraine): Валицька О.-М.М. Назва: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю «8.03050801 – Фінанси та кредит» / О.-М.М., Валицька; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Gordailuaren-data: Jun-2014
Date of entry: 26-May-2014
Argitalpen: Тернопіль
Gako-hitzak: фінансовий стан
фінансова стабільність
прибутковість
платоспроможність
financial position
financial stability
profitability
solvency
8.03050801
фінанси і кредит
Laburpena: Розкрито критерії оцінки фінансового стану підприємства в сучасних умовах господарювання і досліджено динаміку та структуру звітності підприємства
Deskribapena: Disclosed criteria for assessing the financial situation of the company in the current economic conditions and the dynamics and structure of statements
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3023
Content type: Other
Bildumetan azaltzen da:8.03050801 — фінанси і кредит

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
Valytska_annotation_eng.docанотація21 kBMicrosoft WordBistaratu/Ireki
Valytska_annotation_eng.pdfанотація232,84 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
Valytska_annotation_rus.docанотація22,5 kBMicrosoft WordBistaratu/Ireki
Valytska_annotation_rus.pdfанотація155,61 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
Valytska_annotation_ukr.docанотація22,5 kBMicrosoft WordBistaratu/Ireki
Valytska_annotation_ukr.pdfанотація232,92 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Admin Tools