Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2839
| Назва: | Роль функціональних продуктів у харчуванні людини |
| Інші назви: | The role of functional foods in the human diet |
| Автори: | Буняк, Олена Валевська, Людмила Bunyak, Olena Valevska, Ludmila |
| Дата публікації: | 19-гру-2012 |
| Дата внесення: | 12-лют-2014 |
| Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
| Часове охоплення: | 19-20 грудня 2012 року |
| УДК: | 664.5 664.8 053.2 613.2/.3 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2839 |
| Тип вмісту: | Article |
| Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 262-263.pdf | 70,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| 262-263.djvu | 38,12 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| 262-263__COVER.png | 211,89 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.