Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2839
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Буняк, Олена | - |
dc.contributor.author | Валевська, Людмила | - |
dc.contributor.author | Bunyak, Olena | - |
dc.contributor.author | Valevska, Ludmila | - |
dc.coverage.temporal | 19-20 грудня 2012 року | uk |
dc.date.accessioned | 2014-02-12T15:22:13Z | - |
dc.date.available | 2014-02-12T15:22:13Z | - |
dc.date.issued | 2012-12-19 | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2839 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk |
dc.title | Роль функціональних продуктів у харчуванні людини | uk |
dc.title.alternative | The role of functional foods in the human diet | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль, Україна | uk |
dc.subject.udc | 664.5 | uk |
dc.subject.udc | 664.8 | - |
dc.subject.udc | 053.2 | - |
dc.subject.udc | 613.2/.3 | - |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
262-263.pdf | 70,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
262-263.djvu | 38,12 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
262-263__COVER.png | 211,89 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.