Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2839

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorБуняк, Олена-
dc.contributor.authorВалевська, Людмила-
dc.contributor.authorBunyak, Olena-
dc.contributor.authorValevska, Ludmila-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-02-12T15:22:13Z-
dc.date.available2014-02-12T15:22:13Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2839-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleРоль функціональних продуктів у харчуванні людиниuk
dc.title.alternativeThe role of functional foods in the human dietuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc664.5uk
dc.subject.udc664.8-
dc.subject.udc053.2-
dc.subject.udc613.2/.3-
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
262-263.pdf70,35 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás
262-263.djvu38,12 kBDjVuMegtekintés/Megnyitás
262-263__COVER.png211,89 kBimage/pngMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!