Перегляд зібрання "Матеріали конференцій, семінарів, читань" за групою - Теми фахова підготовка
Результати від 1 до 5 із 5
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Важливість формування технологічної компетентності майбутніх фахівців сфери харчових виробництв | Ушаков, М.; Ushakov, M. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Змістовий аспект управління процесом впровадження педагогічних технологій | Мельник, Л.; Melnyk, L. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Особливості прояву індивідуальних властивостей учнів кулінарного профілю у процесі вивчення спецдисциплін в ЗПО | Коцюбенко, О.; Kotsiubenko, O. |
Conference Abstract | 25-кві-2019 | 18-чер-2019 | Особливості підготовки конкурентоздатних фахівців харчової галузі в птнз | Поцелуйко, В.; Potseluiko, V. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Шляхи формування в учнів зпо кулінарного профілю навичок самоконтролю і самооцінки | Сіньковська, О.; Sinkovska, O. |