Search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Resultados 1-2 de 2.
- anterior
- 1
- seguinte
Resultados en Items:
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
---|---|---|---|---|
Other | 24-Jun-2014 | 23-Jun-2014 | Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | Шинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk |
Thesis | Feb-2017 | 24-Feb-2017 | Розробка технології виробництва цукатів із тропічних фруктів | Чебеняк, Тарас Андрійович; Chebeniak, Taras |
Discover
Subject
- 2 8.05170107
- 2 технології зберігання, консервува...
- 1 664.8/9
- 1 biological value
- 1 boiling
- 1 candied fruit
- 1 kiwi
- 1 natural organic acids
- 1 osmotic dehydration
- 1 pectin
- 1 structure
- 1 біологічна цінність
- 1 варення
- 1 ківі
- 1 осмотичне збезводнення
- 1 пектин
- 1 повидло
- 1 природні органічні кислоти
- 1 структура
- 1 уварювання
- next >
by languages
- 2 uk