Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-2 зі 2 (час пошуку: 0.001 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Other | 24-чер-2014 | 23-чер-2014 | Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | Шинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk |
Thesis | лют-2017 | 24-лют-2017 | Розробка технології виробництва цукатів із тропічних фруктів | Чебеняк, Тарас Андрійович; Chebeniak, Taras |
Розкриття
за темами
- 2 8.05170107
- 2 технології зберігання, консервува...
- 1 664.8/9
- 1 biological value
- 1 boiling
- 1 candied fruit
- 1 kiwi
- 1 natural organic acids
- 1 osmotic dehydration
- 1 pectin
- 1 structure
- 1 біологічна цінність
- 1 варення
- 1 ківі
- 1 осмотичне збезводнення
- 1 пектин
- 1 повидло
- 1 природні органічні кислоти
- 1 структура
- 1 уварювання
- далі >
за мовами
- 2 uk