Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20248

Назва: Розробка та дослідження автоматизованої системи для сушки крохмалю
Інші назви: Research and development of automated system for drying starch
Автори: Золотий, Р. З.
Башняк, С. М.
Борейко, Р. В.
Zolotyi, R.
Bashnyak, S.
Boreyko, V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Золотий Р. З. Розробка та дослідження автоматизованої системи для сушки крохмалю / Р. З. Золотий, С. М. Башняк, Р. В. Борейко // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 136. — (Комп’ютерно-інформаційні технології та системи зв’язку).
Bibliographic description: Zolotyi R., Bashnyak S., Boreyko V. (2016) Rozrobka ta doslidzhennia avtomatyzovanoi systemy dlia sushky krokhmaliu [Research and development of automated system for drying starch]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 136 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 17-лис-2016
Дата внесення: 24-бер-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
УДК: 621.793.927.7
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 136
Початкова сторінка: 136
Кінцева сторінка: 136
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20248
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://msd.com.ua/texnologiya-pishhevyx-proizvodstv/proizvodstvo-suxogokraxmala/
Перелік літератури: 1. Домарецький В.А., Остапчук М.В., Українець А.І. Технологія харчових продуктів. - К.: НУХТ, 2003.- 569 с.
2. Костенко В.Г., Овчинников А.Е., Горбатов В.М. Производство крахмала. – 2-е изд., перераб. И доп. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1983. – 200 с.
3. http://msd.com.ua/texnologiya-pishhevyx-proizvodstv/proizvodstvo-suxogokraxmala/
References: 1. Domaretskyi V.A., Ostapchuk M.V., Ukrainets A.I. Tekhnolohiia kharchovykh produktiv, K., NUKhT, 2003, 569 p.
2. Kostenko V.H., Ovchinnikov A.E., Horbatov V.M. Proizvodstvo krakhmala, 2-e izd., pererab. I dop, M., Lehkaia i pishchevaia promyshlennost, 1983, 200 p.
3. http://msd.com.ua/texnologiya-pishhevyx-proizvodstv/proizvodstvo-suxogokraxmala/
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.