Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20246
Назва: | Удосконалення технології сушіння зелені петрушки |
Інші назви: | Improvement technology drying parsley |
Автори: | Перець, А. О. Мурашко, К. С. Шутюк, В. В. Perets', A. O. Murashko, K. S. Shutyuk, V. V. |
Приналежність: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Бібліографічний опис: | Перець А. О. Удосконалення технології сушіння зелені петрушки / А. О. Перець, К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 258. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Perets' A. O., Murashko K. S., Shutyuk V. V. (2016) Udoskonalennia tekhnolohii sushinnia zeleni petrushky [Improvement technology drying parsley]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 258 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | Ⅱ |
Дата публікації: | 17-лис-2016 |
Дата внесення: | 24-бер-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
УДК: | 631.365.23 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 258 |
Початкова сторінка: | 258 |
Кінцева сторінка: | 258 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20246 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
Перелік літератури: | 1. Капрельянц Л.В. Функціональні продукти / Л.В. Капрельянц, К.Г. Iоргачева. – О.: Друк, 2003. – 333 с. 2. Сучасні тенденції розвитку наукових досліджень в сушильних технологіях / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб, В. П. Василів // Науковий вісник НУБіП України. – К., 201 З. - Вип. 185, Ч. 1. – С. 278-287. - (Серія: техніка та енергетика АПК). |
References: | 1. Kapreliants L.V. Funktsionalni produkty, L.V. Kapreliants, K.H. Iorhacheva, O., Druk, 2003, 333 p. 2. Suchasni tendentsii rozvytku naukovykh doslidzhen v sushylnykh tekhnolohiiakh, V. V. Shutiuk, S. M. Vasylenko, O. S. Bessarab, V. P. Vasyliv, Naukovyi visnyk NUBiP Ukrainy, K., 201 Z, Iss. 185, Ch. 1, P. 278-287, (Serie: tekhnika ta enerhetyka APK). |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.