Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20246
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перець, А. О. | uk |
dc.contributor.author | Мурашко, К. С. | uk |
dc.contributor.author | Шутюк, В. В. | uk |
dc.contributor.author | Perets', A. O. | uk |
dc.contributor.author | Murashko, K. S. | uk |
dc.contributor.author | Shutyuk, V. V. | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 листопада 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 November 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2017-03-24T22:34:54Z | - |
dc.date.available | 2017-03-24T22:34:54Z | - |
dc.date.created | 2016-11-17 | uk |
dc.date.issued | 2016-11-17 | uk |
dc.identifier.citation | Перець А. О. Удосконалення технології сушіння зелені петрушки / А. О. Перець, К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 258. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20246 | - |
dc.format.extent | 258 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" | uk |
dc.title | Удосконалення технології сушіння зелені петрушки | uk |
dc.title.alternative | Improvement technology drying parsley | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 1 | uk |
dc.subject.udc | 631.365.23 | uk |
dc.relation.references | 1. Капрельянц Л.В. Функціональні продукти / Л.В. Капрельянц, К.Г. Iоргачева. – О.: Друк, 2003. – 333 с. | uk |
dc.relation.references | 2. Сучасні тенденції розвитку наукових досліджень в сушильних технологіях / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб, В. П. Василів // Науковий вісник НУБіП України. – К., 201 З. - Вип. 185, Ч. 1. – С. 278-287. - (Серія: техніка та енергетика АПК). | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Kapreliants L.V. Funktsionalni produkty, L.V. Kapreliants, K.H. Iorhacheva, O., Druk, 2003, 333 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Suchasni tendentsii rozvytku naukovykh doslidzhen v sushylnykh tekhnolohiiakh, V. V. Shutiuk, S. M. Vasylenko, O. S. Bessarab, V. P. Vasyliv, Naukovyi visnyk NUBiP Ukrainy, K., 201 Z, Iss. 185, Ch. 1, P. 278-287, (Serie: tekhnika ta enerhetyka APK). | uk |
dc.identifier.citationen | Perets' A. O., Murashko K. S., Shutyuk V. V. (2016) Udoskonalennia tekhnolohii sushinnia zeleni petrushky [Improvement technology drying parsley]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 258 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.volume | Ⅱ | uk |
dc.citation.spage | 258 | uk |
dc.citation.epage | 258 | uk |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.