Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20246

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПерець, А. О.uk
dc.contributor.authorМурашко, К. С.uk
dc.contributor.authorШутюк, В. В.uk
dc.contributor.authorPerets', A. O.uk
dc.contributor.authorMurashko, K. S.uk
dc.contributor.authorShutyuk, V. V.uk
dc.coverage.temporal17-18 листопада 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal17-18 November 2016uk
dc.date.accessioned2017-03-24T22:34:54Z-
dc.date.available2017-03-24T22:34:54Z-
dc.date.created2016-11-17uk
dc.date.issued2016-11-17uk
dc.identifier.citationПерець А. О. Удосконалення технології сушіння зелені петрушки / А. О. Перець, К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 258. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20246-
dc.format.extent258uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofMaterials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"uk
dc.titleУдосконалення технології сушіння зелені петрушкиuk
dc.title.alternativeImprovement technology drying parsleyuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages1uk
dc.subject.udc631.365.23uk
dc.relation.references1. Капрельянц Л.В. Функціональні продукти / Л.В. Капрельянц, К.Г. Iоргачева. – О.: Друк, 2003. – 333 с.uk
dc.relation.references2. Сучасні тенденції розвитку наукових досліджень в сушильних технологіях / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб, В. П. Василів // Науковий вісник НУБіП України. – К., 201 З. - Вип. 185, Ч. 1. – С. 278-287. - (Серія: техніка та енергетика АПК).uk
dc.relation.referencesen1. Kapreliants L.V. Funktsionalni produkty, L.V. Kapreliants, K.H. Iorhacheva, O., Druk, 2003, 333 p.uk
dc.relation.referencesen2. Suchasni tendentsii rozvytku naukovykh doslidzhen v sushylnykh tekhnolohiiakh, V. V. Shutiuk, S. M. Vasylenko, O. S. Bessarab, V. P. Vasyliv, Naukovyi visnyk NUBiP Ukrainy, K., 201 Z, Iss. 185, Ch. 1, P. 278-287, (Serie: tekhnika ta enerhetyka APK).uk
dc.identifier.citationenPerets' A. O., Murashko K. S., Shutyuk V. V. (2016) Udoskonalennia tekhnolohii sushinnia zeleni petrushky [Improvement technology drying parsley]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 258 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Українаuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.volumeuk
dc.citation.spage258uk
dc.citation.epage258uk
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.