Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20246

Назва: Удосконалення технології сушіння зелені петрушки
Інші назви: Improvement technology drying parsley
Автори: Перець, А. О.
Мурашко, К. С.
Шутюк, В. В.
Perets', A. O.
Murashko, K. S.
Shutyuk, V. V.
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Перець А. О. Удосконалення технології сушіння зелені петрушки / А. О. Перець, К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 258. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Perets' A. O., Murashko K. S., Shutyuk V. V. (2016) Udoskonalennia tekhnolohii sushinnia zeleni petrushky [Improvement technology drying parsley]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 258 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 17-лис-2016
Дата внесення: 24-бер-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
УДК: 631.365.23
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 258
Початкова сторінка: 258
Кінцева сторінка: 258
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20246
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
Перелік літератури: 1. Капрельянц Л.В. Функціональні продукти / Л.В. Капрельянц, К.Г. Iоргачева. – О.: Друк, 2003. – 333 с.
2. Сучасні тенденції розвитку наукових досліджень в сушильних технологіях / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб, В. П. Василів // Науковий вісник НУБіП України. – К., 201 З. - Вип. 185, Ч. 1. – С. 278-287. - (Серія: техніка та енергетика АПК).
References: 1. Kapreliants L.V. Funktsionalni produkty, L.V. Kapreliants, K.H. Iorhacheva, O., Druk, 2003, 333 p.
2. Suchasni tendentsii rozvytku naukovykh doslidzhen v sushylnykh tekhnolohiiakh, V. V. Shutiuk, S. M. Vasylenko, O. S. Bessarab, V. P. Vasyliv, Naukovyi visnyk NUBiP Ukrainy, K., 201 Z, Iss. 185, Ch. 1, P. 278-287, (Serie: tekhnika ta enerhetyka APK).
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.