Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2019

Teitl: Оптимізація допусків на параметри радіоелектронних кіл методом допускового еліпсоїдального оцінювання
Teitlau Eraill: Optimization of admittances on parameters of radio electronic circles by method of tolerance of ellipsoid evaluation
Awduron: Співак, І.
Максимова, С.
Spivak, I.
Maksimova, S.
Bibliographic description (Ukraine): Співак І. Оптимізація допусків на параметри радіоелектронних кіл методом допускового еліпсоїдального оцінювання / Співак І., Максимова С. // Вісник ТНТУ. — 2012. — Том 65. — № 1. — С.187-195. — (математичне моделювання. математика. фізика).
Dyddiad Cyhoeddi: 30-Nov-2011
Date of entry: 12-Apr-2013
Cyhoeddwr: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
UDC: 519.24
Allweddeiriau: метод допускового еліпсоїдального оцінювання
рекурентність
параметри РЕК
method of tolerance ellipsoid evalution
rekurentnist
parameters REC
Crynodeb: Розглянуто метод допускового еліпсоїдального оцінювання параметрів радіоелектронних кіл з урахуванням технологічної області розсіювання. Даний метод, у порівнянні з існуючими, забезпечує більше покриття області допусків. Із використанням розробленого методу розв’язано задачу оцінювання допусків параметрів широкосмугового фільтра.
In this work the method of ellipsoidal tolerance in the estimation of radio electronic circles parameters REC is considered taking into account the technological area of dispersion. This method, compared with existing, provide more coverage tolerance region. Using the developed method solves the problem of estimation parameters tolerances broadband filter.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2019
ISSN: 1727-7108
Copyright owner: © „Вісник Тернопільського національного технічного університету“
Publications status : Опубліковано раніше
Content type: Article
Ymddengys yng Nghasgliadau:Вісник ТНТУ, 2012, № 1 (65)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.