Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20027
Назва: | Харчові волокна фруктів та овочів |
Інші назви: | Dietary fiber of fruits and vegetables |
Автори: | Карпик, Г. В. Сіржант, Н. Б. Karpyk, G. V. Sirzhant, N. B. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Карпик Г. В. Харчові волокна фруктів та овочів / Г. В. Карпик, Н. Б. Сіржант // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 233–234. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Karpyk G. V., Sirzhant N. B. (2016) Kharchovi volokna fruktiv ta ovochiv [Dietary fiber of fruits and vegetables]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 233-234 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | Ⅱ |
Дата публікації: | 17-лис-2016 |
Дата внесення: | 24-бер-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
УДК: | 664.8 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 233-234 |
Початкова сторінка: | 233 |
Кінцева сторінка: | 234 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20027 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://bazadan.com/.../pishchevye-volokna-vitatsel-unikalny-produkt-veka |
Перелік літератури: | 1.Арсеньєва, Л. Ю. Дослідження складу полісахаридного комплексу концентратів харчових волокон рослинного походження / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Борисенко, В. Ф. Доценко, В. О. Губеня // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія: ІV Міжнар. наук.-практ. конф. Харків, ХДУХТ, 23 – 24 травня 2006 р. – Харків: ХДУХТ, 2006.– Ч. 1.– С. 14 – 16. 2.Байгарин, Е. К. Содержание пищевых волокон в пищевых продуктах растительного происхождения / Е. К. Байгарин // Вопросы питания. - 2006. – т. 75. № 3. - С. 42 - 44. 3.Боллингер, Х. Пищевые волокна Витацель – уникальный продукт ХХІ века [Электронный ресурс] / Х.Боллингер, В.Прянишников, Т. Банщикова // Пищевые ингредиенты, сырье и добавки. - 2004. - № 1.- С. 22-24. – Режим доступу: http://bazadan.com/.../pishchevye-volokna-vitatsel-unikalny-produkt-veka 4.Удворгелі, Л. Пектиновмісні порошки / Л.Удворгелі, В. Дробот // Харчова і переробна промисловість. – 2004. - № 1.- С. 22-23. |
References: | 1.Arsenieva, L. Yu. Doslidzhennia skladu polisakharydnoho kompleksu kontsentrativ kharchovykh volokon roslynnoho pokhodzhennia, L. Yu. Arsenieva, O. V. Borysenko, V. F. Dotsenko, V. O. Hubenia, Nauka i sotsialni problemy suspilstva: kharchuvannia, ekolohiia, demohrafiia: IV Mizhnar. nauk.-prakt. konf. Kharkiv, KhDUKhT, 23 – 24 travnia 2006 y, Kharkiv: KhDUKhT, 2006, Ch. 1, P. 14 – 16. 2.Baiharin, E. K. Soderzhanie pishchevykh volokon v pishchevykh produktakh rastitelnoho proiskhozhdeniia, E. K. Baiharin, Voprosy pitaniia, 2006, V. 75. No 3, P. 42 - 44. 3.Bollinher, Kh. Pishchevye volokna Vitatsel – unikalnyi produkt KhKhI veka [Electronic resource], Kh.Bollinher, V.Prianishnikov, T. Banshchikova, Pishchevye inhredienty, syre i dobavki, 2004, No 1, P. 22-24, Access mode: http://bazadan.com/.../pishchevye-volokna-vitatsel-unikalny-produkt-veka 4.Udvorheli, L. Pektynovmisni poroshky, L.Udvorheli, V. Drobot, Kharchova i pererobna promyslovist, 2004, No 1, P. 22-23. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Karpyk_G_V-Dietary_fiber_of_fruits_233-234.pdf | 468,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Karpyk_G_V-Dietary_fiber_of_fruits_233-234.djvu | 35,28 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Karpyk_G_V-Dietary_fiber_of_fruits_233-234__COVER.jpg | 187,53 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.