Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19997
| Назва: | Аналіз споживацьких вподобань студентської молоді за вибору молочної продукції з метою створення нових молочних напоїв |
| Інші назви: | The analysis of consumer preferences of students in the choice of dairy products for the purpose of creation of new milk drinks |
| Автори: | Гребельник, О. П. Коваль, В. Є. Hrebelnyk, O. P. Koval, V. Y. |
| Приналежність: | Білоцерківський національний аграрний університет, Україна |
| Бібліографічний опис: | Гребельник О. П. Аналіз споживацьких вподобань студентської молоді за вибору молочної продукції з метою створення нових молочних напоїв / О. П. Гребельник, В. Є. Коваль // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 225. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description: | Hrebelnyk O. P., Koval V. Y. (2016) Analiz spozhyvatskykh vpodoban studentskoi molodi za vyboru molochnoi produktsii z metoiu stvorennia novykh molochnykh napoiv [The analysis of consumer preferences of students in the choice of dairy products for the purpose of creation of new milk drinks]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 225 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
| Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Том: | Ⅱ |
| Дата публікації: | 17-лис-2016 |
| Дата внесення: | 24-бер-2017 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Часове охоплення: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
| УДК: | 637.141.3 658.8 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 225 |
| Початкова сторінка: | 225 |
| Кінцева сторінка: | 225 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19997 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
| Перелік літератури: | 1. Горбатова К.К. Физико-химические и биохимические основы производства молочных продуктов / К.К. Горбатова. – СПб.: ГИОРД. – 2004. – 352 с. 2. Комиссарова Т. Методические подходы к исследованию и анализу потребительских предпочтений / Т. Комиссарова, Н. Баженова // маркетинг и маркетинговые исследования. – 2004. - №3. – с.2-9. |
| References: | 1. Horbatova K.K. Fiziko-khimicheskie i biokhimicheskie osnovy proizvodstva molochnykh produktov, K.K. Horbatova, SPb., HIORD, 2004, 352 p. 2. Komissarova T. Metodicheskie podkhody k issledovaniiu i analizu potrebitelskikh predpochtenii, T. Komissarova, N. Bazhenova, marketinh i marketinhovye issledovaniia, 2004, No 3, P.2-9. |
| Тип вмісту: | Article |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ConfATMT_2016vII_Hrebelnyk_O_P-The_analysis_of_consumer_225.pdf | 282,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ConfATMT_2016vII_Hrebelnyk_O_P-The_analysis_of_consumer_225.djvu | 19,89 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| ConfATMT_2016vII_Hrebelnyk_O_P-The_analysis_of_consumer_225__COVER.jpg | 168,4 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.