Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19997

Назва: Аналіз споживацьких вподобань студентської молоді за вибору молочної продукції з метою створення нових молочних напоїв
Інші назви: The analysis of consumer preferences of students in the choice of dairy products for the purpose of creation of new milk drinks
Автори: Гребельник, О. П.
Коваль, В. Є.
Hrebelnyk, O. P.
Koval, V. Y.
Приналежність: Білоцерківський національний аграрний університет, Україна
Бібліографічний опис: Гребельник О. П. Аналіз споживацьких вподобань студентської молоді за вибору молочної продукції з метою створення нових молочних напоїв / О. П. Гребельник, В. Є. Коваль // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 225. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Hrebelnyk O. P., Koval V. Y. (2016) Analiz spozhyvatskykh vpodoban studentskoi molodi za vyboru molochnoi produktsii z metoiu stvorennia novykh molochnykh napoiv [The analysis of consumer preferences of students in the choice of dairy products for the purpose of creation of new milk drinks]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 225 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 17-лис-2016
Дата внесення: 24-бер-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
УДК: 637.141.3
658.8
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 225
Початкова сторінка: 225
Кінцева сторінка: 225
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19997
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
Перелік літератури: 1. Горбатова К.К. Физико-химические и биохимические основы производства молочных продуктов / К.К. Горбатова. – СПб.: ГИОРД. – 2004. – 352 с.
2. Комиссарова Т. Методические подходы к исследованию и анализу потребительских предпочтений / Т. Комиссарова, Н. Баженова // маркетинг и маркетинговые исследования. – 2004. - №3. – с.2-9.
References: 1. Horbatova K.K. Fiziko-khimicheskie i biokhimicheskie osnovy proizvodstva molochnykh produktov, K.K. Horbatova, SPb., HIORD, 2004, 352 p.
2. Komissarova T. Metodicheskie podkhody k issledovaniiu i analizu potrebitelskikh predpochtenii, T. Komissarova, N. Bazhenova, marketinh i marketinhovye issledovaniia, 2004, No 3, P.2-9.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.