Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19986
Назва: | Вплив механічного перемішування на уварювання утфелів |
Інші назви: | Effect of mechanical stirring in fillmass boiling |
Автори: | Черній, В. В. Зварич, Наталія Миколаївна Chernii, V. V. Zvarych, N. M. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Черній В. В. Вплив механічного перемішування на уварювання утфелів / В. В. Черній, Н. М. Зварич // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 274. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Chernii V. V., Zvarych N. M. (2016) Vplyv mekhanichnoho peremishuvannia na uvariuvannia utfeliv [Effect of mechanical stirring in fillmass boiling]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 274 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | Ⅱ |
Дата публікації: | 17-лис-2016 |
Дата внесення: | 24-бер-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
УДК: | 664.1.048 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 274 |
Початкова сторінка: | 274 |
Кінцева сторінка: | 274 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19986 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
Перелік літератури: | 1. Белостоцкий Л. Г. Интенсификация технологических процессов свеклосахарного производства / Белостоцкий Л. Г – М.: Агропромиздат, 1989. – 223с. 2. Интенсификация процесса уваривания утфелей / Гаряжа В.Т., Кулинченко В.Р., Артюхов Ю.Г., Дидушко Б.Г. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1981. – 152с. |
References: | 1. Belostotskii L. H. Intensifikatsiia tekhnolohicheskikh protsessov sveklosakharnoho proizvodstva, Belostotskii L. H – M., Ahropromizdat, 1989, 223p. 2. Intensifikatsiia protsessa uvarivaniia utfelei, Hariazha V.T., Kulinchenko V.R., Artiukhov Iu.H., Didushko B.H, M., Lehkaia i pishchevaia promyshlennost, 1981, 152p. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.