Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19986

Назва: Вплив механічного перемішування на уварювання утфелів
Інші назви: Effect of mechanical stirring in fillmass boiling
Автори: Черній, В. В.
Зварич, Наталія Миколаївна
Chernii, V. V.
Zvarych, N. M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Черній В. В. Вплив механічного перемішування на уварювання утфелів / В. В. Черній, Н. М. Зварич // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 274. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Chernii V. V., Zvarych N. M. (2016) Vplyv mekhanichnoho peremishuvannia na uvariuvannia utfeliv [Effect of mechanical stirring in fillmass boiling]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 274 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 17-лис-2016
Дата внесення: 24-бер-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
УДК: 664.1.048
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 274
Початкова сторінка: 274
Кінцева сторінка: 274
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19986
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
Перелік літератури: 1. Белостоцкий Л. Г. Интенсификация технологических процессов свеклосахарного производства / Белостоцкий Л. Г – М.: Агропромиздат, 1989. – 223с.
2. Интенсификация процесса уваривания утфелей / Гаряжа В.Т., Кулинченко В.Р., Артюхов Ю.Г., Дидушко Б.Г. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1981. – 152с.
References: 1. Belostotskii L. H. Intensifikatsiia tekhnolohicheskikh protsessov sveklosakharnoho proizvodstva, Belostotskii L. H – M., Ahropromizdat, 1989, 223p.
2. Intensifikatsiia protsessa uvarivaniia utfelei, Hariazha V.T., Kulinchenko V.R., Artiukhov Iu.H., Didushko B.H, M., Lehkaia i pishchevaia promyshlennost, 1981, 152p.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.