Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19986

Tytuł: Вплив механічного перемішування на уварювання утфелів
Inne tytuły: Effect of mechanical stirring in fillmass boiling
Authors: Черній, В. В.
Зварич, Наталія Миколаївна
Chernii, V. V.
Zvarych, N. M.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Черній В. В. Вплив механічного перемішування на уварювання утфелів / В. В. Черній, Н. М. Зварич // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 274. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Chernii V. V., Zvarych N. M. (2016) Vplyv mekhanichnoho peremishuvannia na uvariuvannia utfeliv [Effect of mechanical stirring in fillmass boiling]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 274 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 
Data wydania: 17-lis-2016
Date of entry: 24-mar-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
UDC: 664.1.048
Strony: 1
Zakres stron: 274
Główna strona: 274
Strona końcowa: 274
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19986
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
Wykaz piśmiennictwa: 1. Белостоцкий Л. Г. Интенсификация технологических процессов свеклосахарного производства / Белостоцкий Л. Г – М.: Агропромиздат, 1989. – 223с.
2. Интенсификация процесса уваривания утфелей / Гаряжа В.Т., Кулинченко В.Р., Артюхов Ю.Г., Дидушко Б.Г. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1981. – 152с.
References: 1. Belostotskii L. H. Intensifikatsiia tekhnolohicheskikh protsessov sveklosakharnoho proizvodstva, Belostotskii L. H – M., Ahropromizdat, 1989, 223p.
2. Intensifikatsiia protsessa uvarivaniia utfelei, Hariazha V.T., Kulinchenko V.R., Artiukhov Iu.H., Didushko B.H, M., Lehkaia i pishchevaia promyshlennost, 1981, 152p.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi