Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19986

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧерній, В. В.uk
dc.contributor.authorЗварич, Наталія Миколаївнаuk
dc.contributor.authorChernii, V. V.uk
dc.contributor.authorZvarych, N. M.uk
dc.coverage.temporal17-18 листопада 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal17-18 November 2016uk
dc.date.accessioned2017-03-24T21:09:06Z-
dc.date.available2017-03-24T21:09:06Z-
dc.date.created2016-11-17uk
dc.date.issued2016-11-17uk
dc.identifier.citationЧерній В. В. Вплив механічного перемішування на уварювання утфелів / В. В. Черній, Н. М. Зварич // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 274. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19986-
dc.format.extent274uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofMaterials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"uk
dc.titleВплив механічного перемішування на уварювання утфелівuk
dc.title.alternativeEffect of mechanical stirring in fillmass boilinguk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages1uk
dc.subject.udc664.1.048uk
dc.relation.references1. Белостоцкий Л. Г. Интенсификация технологических процессов свеклосахарного производства / Белостоцкий Л. Г – М.: Агропромиздат, 1989. – 223с.uk
dc.relation.references2. Интенсификация процесса уваривания утфелей / Гаряжа В.Т., Кулинченко В.Р., Артюхов Ю.Г., Дидушко Б.Г. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1981. – 152с.uk
dc.relation.referencesen1. Belostotskii L. H. Intensifikatsiia tekhnolohicheskikh protsessov sveklosakharnoho proizvodstva, Belostotskii L. H – M., Ahropromizdat, 1989, 223p.uk
dc.relation.referencesen2. Intensifikatsiia protsessa uvarivaniia utfelei, Hariazha V.T., Kulinchenko V.R., Artiukhov Iu.H., Didushko B.H, M., Lehkaia i pishchevaia promyshlennost, 1981, 152p.uk
dc.identifier.citationenChernii V. V., Zvarych N. M. (2016) Vplyv mekhanichnoho peremishuvannia na uvariuvannia utfeliv [Effect of mechanical stirring in fillmass boiling]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 274 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Українаuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.volumeuk
dc.citation.spage274uk
dc.citation.epage274uk
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.