Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19686

Başlık: Аналіз процесу замішування тіста
Yazarlar: Хом’як, О.
Ворощук, В.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Хом’як О. Аналіз процесу замішування тіста / О. Хом’як, В. Ворощук // Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції ТНТУ ім. Івана Пулюя, 20-21 листопада 2013 року. — Т. : ТНТУ, 2013. — Том Ⅰ : Природничі науки та інформаційні технології. — С. 99. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Khom’iak O., Voroshchuk V. (2013) Analiz protsesu zamishuvannia tista. Materials of ⅩⅦ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 20-21 November 2013), vol. Ⅰ, pp. 99 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of ⅩⅦ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj
Conference/Event: ⅩⅦ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Volume: Ⅰ : Природничі науки та інформаційні технології
Yayın Tarihi: 20-Kas-2013
Date of entry: 15-Mar-2017
Yayıncı: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 20-21 листопада 2013 року
20-21 November 2013
UDC: 637.532
Number of pages: 1
Page range: 99
Start page: 99
End page: 99
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19686
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:ⅩⅦ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2013)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.