Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19686

Назва: Аналіз процесу замішування тіста
Автори: Хом’як, О.
Ворощук, В.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Хом’як О. Аналіз процесу замішування тіста / О. Хом’як, В. Ворощук // Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції ТНТУ ім. Івана Пулюя, 20-21 листопада 2013 року. — Т. : ТНТУ, 2013. — Том Ⅰ : Природничі науки та інформаційні технології. — С. 99. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Khom’iak O., Voroshchuk V. (2013) Analiz protsesu zamishuvannia tista. Materials of ⅩⅦ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 20-21 November 2013), vol. Ⅰ, pp. 99 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of ⅩⅦ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj
Конференція/захід: ⅩⅦ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Том: Ⅰ : Природничі науки та інформаційні технології
Дата публікації: 20-лис-2013
Дата внесення: 15-бер-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 20-21 листопада 2013 року
20-21 November 2013
УДК: 637.532
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 99
Початкова сторінка: 99
Кінцева сторінка: 99
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19686
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:ⅩⅦ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2013)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.