Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19630

Titre: Аналіз способів виробництва кондитерської помади
Auteur(s): Захарченко, Ю.
Зварич, Н.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Захарченко Ю. Аналіз способів виробництва кондитерської помади / Ю. Захарченко, Н. Зварич // Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції ТНТУ ім. Івана Пулюя, 20-21 листопада 2013 року. — Т. : ТНТУ, 2013. — Том Ⅰ : Природничі науки та інформаційні технології. — С. 86. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Zakharchenko Iu., Zvarich N. (2013) Analiz sposobiv vyrobnytstva kondyterskoi pomady. Materials of ⅩⅦ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 20-21 November 2013), vol. Ⅰ, pp. 86 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of ⅩⅦ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj
Conference/Event: ⅩⅦ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Volume: Ⅰ : Природничі науки та інформаційні технології
Date de publication: 20-nov-2013
Date of entry: 15-mar-2017
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 20-21 листопада 2013 року
20-21 November 2013
UDC: 664.143
Number of pages: 1
Page range: 86
Start page: 86
End page: 86
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19630
Content type: Article
Collection(s) :ⅩⅦ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2013)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.