Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19432
Назва: | Управління інноваційним розвитком підприємства (на прикладі ПАТ «Гнідавський цукровий завод») |
Автори: | Боцюк, Ірина Зотіївна |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | {ВІДКОРЕГУЙТЕ!!!} Прізвище1 І. Б. Управління інноваційним розвитком підприємства (на прикладі ПАТ «Гнідавський цукровий завод») : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.18010012 — управління інноваційною діяльністю“/ І. Б. Прізвище1, І. Б. Прізвище2 ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — ХХ с. |
Конференція/захід: | Дипломна робота |
Дата публікації: | 20-лют-2017 |
Дата подання: | 24-лют-2017 |
Дата внесення: | 2-бер-2017 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
Установа захисту: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Теми: | 8.18010012 управління інноваційною діяльністю |
Короткий огляд (реферат): | Боцюк І.З. Управління інноваційним розвитком підприємства (на прикладі ПАТ «Гнідавський цукровий завод») – Рукопис. Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю 8.18010012 - «Менеджмент інноваційної діяльності». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Тернопіль, 2017 Дипломна робота присвячена теоретичним і практичним аспектам управління інноваційним процесом на підприємстві. У дослідженні розкрито економічну природу та сутність інновацій, особливості їх впровадження; охарактеризовано механізм управління інноваційним процесом на підприємстві; досліджено вплив інновацій на розвиток підприємства; проаналізовано ефективність здійснення інновацій, окреслено напрямки удосконалення процесу управління інвестиційною діяльністю на підприємстві в сучасних умовах господарювання. Ключові слова: інновація, ефективність, інноваційний розвиток, підприємство, новації, нововведення, інноваційний проект, цукрова промисловість. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19432 |
ISSN: | uk |
Власник авторського права: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Перелік літератури: | 1. Боцюк І.З. Труди VII-ої Міжнародної науково-практичної Internet-конференції студентів та молодих вчених: Стратегії інноваційного розвитку економіки України: проблеми, перспективи, ефективність «Форвард – 2016». – 2016. – С.141. 2. Гащин Є.В., Боцюк І.З. Раціоналізаторська діяльність як складова науково-технічної творчості: характеристика та ефективність. – 2015. – С.67-69. 3. Кадобний Т.Б., Боцюк І.З., Лабівка О.В.Духовні та здоров’язберігаючі основи давньоруських цілителів. // Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров’я України.- 2014. – №3 (61). |
Тип вмісту: | Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 8.18010012 — управління інноваційною діяльністю |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АВТОРЕФЕРАТ Боцюк І.З..pdf | Автореферат | 187,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора