Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19432
Назва: Управління інноваційним розвитком підприємства (на прикладі ПАТ «Гнідавський цукровий завод»)
Автори: Боцюк, Ірина Зотіївна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: {ВІДКОРЕГУЙТЕ!!!} Прізвище1 І. Б. Управління інноваційним розвитком підприємства (на прикладі ПАТ «Гнідавський цукровий завод») : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.18010012 — управління інноваційною діяльністю“/ І. Б. Прізвище1, І. Б. Прізвище2 ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — ХХ с.
Конференція/захід: Дипломна робота
Дата публікації: 20-лют-2017
Дата подання: 24-лют-2017
Дата внесення: 2-бер-2017
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Установа захисту: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Теми: 8.18010012
управління інноваційною діяльністю
Короткий огляд (реферат): Боцюк І.З. Управління інноваційним розвитком підприємства (на прикладі ПАТ «Гнідавський цукровий завод») – Рукопис. Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю 8.18010012 - «Менеджмент інноваційної діяльності». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Тернопіль, 2017 Дипломна робота присвячена теоретичним і практичним аспектам управління інноваційним процесом на підприємстві. У дослідженні розкрито економічну природу та сутність інновацій, особливості їх впровадження; охарактеризовано механізм управління інноваційним процесом на підприємстві; досліджено вплив інновацій на розвиток підприємства; проаналізовано ефективність здійснення інновацій, окреслено напрямки удосконалення процесу управління інвестиційною діяльністю на підприємстві в сучасних умовах господарювання. Ключові слова: інновація, ефективність, інноваційний розвиток, підприємство, новації, нововведення, інноваційний проект, цукрова промисловість.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19432
ISSN: uk
Власник авторського права: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Перелік літератури: 1. Боцюк І.З. Труди VII-ої Міжнародної науково-практичної Internet-конференції студентів та молодих вчених: Стратегії інноваційного розвитку економіки України: проблеми, перспективи, ефективність «Форвард – 2016». – 2016. – С.141. 2. Гащин Є.В., Боцюк І.З. Раціоналізаторська діяльність як складова науково-технічної творчості: характеристика та ефективність. – 2015. – С.67-69. 3. Кадобний Т.Б., Боцюк І.З., Лабівка О.В.Духовні та здоров’язберігаючі основи давньоруських цілителів. // Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров’я України.- 2014. – №3 (61).
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:8.18010012 — управління інноваційною діяльністю

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АВТОРЕФЕРАТ Боцюк І.З..pdfАвтореферат187,48 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора