Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19125
Назва: | Розробка та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом контролю якості муки |
Автори: | Паньків, Дмитро Іванович |
Бібліографічний опис: | Паньків Д.І. РОЗРОБКА ТА ДОСЛІДЖЕННЯ АВТОМАТИЗОВАНОЇ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИМ ПРОЦЕСОМ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ МУКИ: дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05020202 — комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва“/ Д.І. Паньків; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6с. |
Дата публікації: | 20-лют-2017 |
Дата подання: | 20-лют-2017 |
Дата внесення: | 20-лют-2017 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
Науковий керівник: | Бадищук, Василь Ігорович |
Теми: | 8.05020202 комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва |
Кількість сторінок: | 6 |
Короткий огляд (реферат): | Паньків Д.І. Розробка та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом контролю якості муки. 8.05020202 – «Комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва» – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2017. В магістерській роботі виконано розробку та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом контролю якості муки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19125 |
Перелік літератури: | 1. Демский А.Б. и др. Справочник по оборудованию зерноперерабатывающих предприятий. М.”Колос”, 1970, 432 с. 2. Демский А.Б. и др. Оборудование для производства муки и крупы. М. Агропромиздат, 1990. 3. Соколов А.Я и др. Технологическое оборудование предприятий по хранению и переработки зерна. М. “Колос” , 1984. 4. Соколов А.Я. и др. Основы расчета и конструирования машин и автоматов пищевых производств. М. Машиностроение, 1969. 5. Трисвятский Н.А. и др. Хранение и технология сельскохозяйственных продуктов. М. Агропромиздат, 1991. |
Тип вмісту: | Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 8.05020202 — комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
автореферат(Паньків).doc | 75,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора