Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18882
Títol: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Електронний бізнес та електронна комерція» для студентів спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю»
Autor: Федишин, Ірина Богданівна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Електронний бізнес та електронна комерція» для студентів спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю» / укл. І.Б. Федишин. - Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016. – 47 с.
Data de publicació: 27-de -2017
Date of entry: 27-de -2017
Paraules clau: Електронний бізнес та електронна комерція
Resum: Видання містить основні вимоги та порядок виконання лабораторних робіт з дисципліни «Електронний бізнес та електронна комерція». У методичних вказівках містяться завдання для виконання лабораторних робіт та короткі теоретичні відомості, необхідні при виконанні тієї чи іншої роботи. При виконанні даного циклу лабораторних робіт пропонується розгляд можливостей електронного бізнесу, форми Інтернет-торгівлі, Інтернет-аукціони, інформаційні послуги, принципи і особливості функціонування реклами і маркетингу у глобальній мережі Інтернет, системи платежів для електронної комерції. Методичні рекомендації дозволяють здобути навички по роботі з торговельними майданчиками моделі B2B та B2C.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18882
Copyright owner: © Федишин І.Б., 2016
Content type: Learning Object
Apareix a les col·leccions:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
Методичка Електронний бізнес.doc1,72 MBMicrosoft WordVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Eines d'Administrador