Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18418
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стефанів, О. І. | uk |
dc.contributor.author | Stefaniv, O. I. | uk |
dc.coverage.temporal | 21-22 жовтня 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 21-22 October 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-12-11T05:16:05Z | - |
dc.date.available | 2016-12-11T05:16:05Z | - |
dc.date.created | 2016-10-21 | uk |
dc.date.issued | 2016-10-21 | uk |
dc.identifier.citation | Стефанів О. І. Аналіз формування споживчого кошика в Україні та європейських країнах / О. І. Стефанів // Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-методичної конференції Форуму молодих економістів-кібернетиків „Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід“, 21-22 жовтня 2016 року — Т., 2016 — С. 132-134. — (Секція 5. Комунікації та якість в управлінні). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18418 | - |
dc.format.extent | 132-134 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-методичної конференції Форуму молодих економістів-кібернетиків „Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід“ | uk |
dc.relation.uri | http://www.stc.gov.ua | uk |
dc.relation.uri | http://www.nbuv.gov.ua/old_jrn/Soc_Gum/Vddfa/2010_1/Pisarev.pdf | uk |
dc.title | Аналіз формування споживчого кошика в Україні та європейських країнах | uk |
dc.title.alternative | Analysis of forming of the consumer basket in Ukraine and european countries | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 3 | uk |
dc.subject.udc | 338.242.021 | uk |
dc.relation.references | 1. Державний комітет статистики України. Статистична інформація [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.stc.gov.ua. | uk |
dc.relation.references | 2. А.К. Писаревська. Основні аспекти формування споживчого кошика в Україні [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/old_jrn/Soc_Gum/Vddfa/2010_1/Pisarev.pdf | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Derzhavnyi komitet statystyky Ukrainy. Statystychna informatsiia [Electronic resource], Access mode: http://www.stc.gov.ua. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. A.K. Pysarevska. Osnovni aspekty formuvannia spozhyvchoho koshyka v Ukraini [Electronic resource], Access mode: http://www.nbuv.gov.ua/old_jrn/Soc_Gum/Vddfa/2010_1/Pisarev.pdf | uk |
dc.identifier.citationen | Stefaniv O. I. (2016) Analiz formuvannia spozhyvchoho koshyka v Ukraini ta yevropeiskykh krainakh [Analysis of forming of the consumer basket in Ukraine and european countries]. Tezy dopovidei Ⅶ Mizhnarodnoi naukovo-metodychnoi konferentsii Forumu molodykh ekonomistiv-kibernetykiv "Modeliuvannia ekonomiky: problemy, tendentsii, dosvid" (Tern., 21-22 October 2016), pp. 132-134 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-методичної конференції Форуму молодих економістів-кібернетиків „Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід“ | uk |
dc.citation.spage | 132 | uk |
dc.citation.epage | 134 | uk |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-методична конференція Форум молодих економістів-кібернетиків „Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід“ | uk |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅶ Міжнародна конференція „Форум молодих економістів-кібернетиків «Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід»“ (2016) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Conf_2016_Stefaniv_O_I-Analysis_of_forming_132-134.pdf | 482,41 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
Conf_2016_Stefaniv_O_I-Analysis_of_forming_132-134.djvu | 38,1 kB | DjVu | Göster/Aç | |
Conf_2016_Stefaniv_O_I-Analysis_of_forming_132-134__COVER.jpg | 223,46 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.