Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17564

Titulua: Програма та методичні вказівки щодо проходження хіміко-аналітичної практики для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
Egilea: Шпилик, Олександра Богданівна
Покотило, Олег степанович
Gordailuaren-data: 12-Jul-2016
Date of entry: 12-Jul-2016
Gako-hitzak: хіміко-аналітична практика
Number of pages: 12
Laburpena: Дана програма та методичні вказівки містить вимоги до організації практики, рекомендації з проходження практики для студентів і їх керівників. В процесі проходження хіміко-аналітичної практики студенти розширюють знання за фахом "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції", отримані в ході теоретичного і практичного навчання в університеті; навчаються застосовувати надбані знання в практичній діяльності.
Deskribapena: Програма та методичні вказівки схвалені та затверджені на засіданні кафедри харчової біотехнології і хімії Протокол No 7 від 13 червня 2016 року Програма та методичні вказівки схвалені та рекомендовані до друку методичною комісією факультету інженерії машин, споруд та технологій Протокол No 2 від 15 червня 2016 року
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17564
References (Ukraine): 1.Базель Я.Р., Воронич О.Г., Кормош Ж.О. Практичний курс аналітичної хімії. Навчальний посібник.- Луцьк „Вежа”, 2004.-ч.І.- 260с. 2.Болотов В.В., Свєчнікова О.М., Голік М.Ю. та ін. За ред. проф. В.В. Болотова. Аналітична хімія: Якісний та кількісний аналіз. Навчальний посібник.- Вінниця: Нова Книга, 2011. -424с. 3.Сегеда А.С. Аналітична хімія. Якісний і кількісний аналіз. -К.:ЦУЛ, Фітосоціоцентр, 2003.-312с. 4.Сегеда А.С. Лабораторний практикум з аналітичної хімії. Якісний і кількісний аналіз.-К.:ЦУЛ, Фітосоціоцентр, 2004.-280с. 5.Сегеда А.С. Збірник задач і вправ з аналітичної хімії. Кількісний аналіз. К.:ЦУЛ, Фітосоціоцентр, 2005 – 491с. 6.Романова Н.В. Основи хімічного аналізу. -Київ; Ірпінь:ВТФ”Перун”, 1998.-240с. 7.Луцевич Д.Д., Мороз А.С.,Грибальська О.В. Аналітична хімія: підручник.- К.:Медицина, 2009.-416с. 8.Федущак Н.К., Бідниченко Ю.І., Крамаренко С.Ю.,Калібабчук В.О. та ін. Аналітична хімія: підручник.- Вінниця: Нова Книга, 2012.- 640с. 9.Шляніна А.В. Практикум з аналітичної хімії. - К.:ВСВ „Медицина”, 2010.- 144с. 10.Смоляр В.І. Харчова експертиза.:Підручник.-К.:Здоров’я,2005.-448с.
Content type: Learning Object
Bildumetan azaltzen da:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
Prak_HE-2-16.pdf463,44 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
Prak_HE-2-16.djvu94,18 kBDjVuBistaratu/Ireki
Prak_HE-2-16__COVER.png65,77 kBimage/pngBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak