Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17564
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шпилик, Олександра Богданівна | - |
dc.contributor.author | Покотило, Олег степанович | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-12T19:37:24Z | - |
dc.date.available | 2016-07-12T19:37:24Z | - |
dc.date.issued | 2016-07-12T19:37:24Z | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17564 | - |
dc.description | Програма та методичні вказівки схвалені та затверджені на засіданні кафедри харчової біотехнології і хімії Протокол No 7 від 13 червня 2016 року Програма та методичні вказівки схвалені та рекомендовані до друку методичною комісією факультету інженерії машин, споруд та технологій Протокол No 2 від 15 червня 2016 року | - |
dc.description.abstract | Дана програма та методичні вказівки містить вимоги до організації практики, рекомендації з проходження практики для студентів і їх керівників. В процесі проходження хіміко-аналітичної практики студенти розширюють знання за фахом "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції", отримані в ході теоретичного і практичного навчання в університеті; навчаються застосовувати надбані знання в практичній діяльності. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | хіміко-аналітична практика | uk |
dc.title | Програма та методичні вказівки щодо проходження хіміко-аналітичної практики для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" | uk |
dc.type | Learning Object | uk |
dc.format.pages | 12 | - |
dc.relation.references | 1.Базель Я.Р., Воронич О.Г., Кормош Ж.О. Практичний курс аналітичної хімії. Навчальний посібник.- Луцьк „Вежа”, 2004.-ч.І.- 260с. 2.Болотов В.В., Свєчнікова О.М., Голік М.Ю. та ін. За ред. проф. В.В. Болотова. Аналітична хімія: Якісний та кількісний аналіз. Навчальний посібник.- Вінниця: Нова Книга, 2011. -424с. 3.Сегеда А.С. Аналітична хімія. Якісний і кількісний аналіз. -К.:ЦУЛ, Фітосоціоцентр, 2003.-312с. 4.Сегеда А.С. Лабораторний практикум з аналітичної хімії. Якісний і кількісний аналіз.-К.:ЦУЛ, Фітосоціоцентр, 2004.-280с. 5.Сегеда А.С. Збірник задач і вправ з аналітичної хімії. Кількісний аналіз. К.:ЦУЛ, Фітосоціоцентр, 2005 – 491с. 6.Романова Н.В. Основи хімічного аналізу. -Київ; Ірпінь:ВТФ”Перун”, 1998.-240с. 7.Луцевич Д.Д., Мороз А.С.,Грибальська О.В. Аналітична хімія: підручник.- К.:Медицина, 2009.-416с. 8.Федущак Н.К., Бідниченко Ю.І., Крамаренко С.Ю.,Калібабчук В.О. та ін. Аналітична хімія: підручник.- Вінниця: Нова Книга, 2012.- 640с. 9.Шляніна А.В. Практикум з аналітичної хімії. - К.:ВСВ „Медицина”, 2010.- 144с. 10.Смоляр В.І. Харчова експертиза.:Підручник.-К.:Здоров’я,2005.-448с. | - |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Prak_HE-2-16.pdf | 463,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Prak_HE-2-16.djvu | 94,18 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Prak_HE-2-16__COVER.png | 65,77 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора