กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17490

ชื่อเรื่อง: Оптимізація процесу точіння криволінійних поверхонь
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Optimization of process of turning curved surfaces
ผู้แต่ง: Лясота, О.
Левкович, М.
Lyasota, O.
Levkovych, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лясота О. Оптимізація процесу точіння криволінійних поверхонь / О. Лясота, М. Левкович // Матеріали ⅩⅨ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 18-19 травня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 212. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Lyasota O., Levkovych M. (2016) Optymizatsiia protsesu tochinnia kryvoliniinykh poverkhon [Optimization of process of turning curved surfaces]. Materialy ⅩⅨ naukovoi konferentsii TNTU im. Iv. Puliuia (Tern., 18-19 May 2016), pp. 212 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
วันที่เผยแพร่: 18-พฤษ-2016
Date of entry: 8-กรก-2016
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 18-19 травня 2016 року
18-19 May 2016
UDC: 621.941.1
Number of pages: 1
Page range: 212
Start page: 212
End page: 212
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17490
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Conf_2016_Lyasota_O-Optimization_of_process_of_212.pdf272,91 kBAdobe PDFดู/เปิด
Conf_2016_Lyasota_O-Optimization_of_process_of_212.djvu14,55 kBDjVuดู/เปิด
Conf_2016_Lyasota_O-Optimization_of_process_of_212__COVER.jpg193,69 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น