Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17396

Title: Розробка критеріальних оцінок для аналізу компоновок верстатів з паралельною кінематикою
Other Titles: Development of criterion of estimates for the analysis of machine arrangement with parallel kinematics
Authors: Скляров, Р. А.
Шанайда, Володимир Васильович
Skliarov, R.
Shanaida, V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Скляров Р. А. Розробка критеріальних оцінок для аналізу компоновок верстатів з паралельною кінематикою / Р. А. Скляров, В. В. Шанайда // Матеріали ⅩⅨ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 18-19 травня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 74. — (Машинобудування).
Bibliographic description (International): Skliarov R., Shanaida V. (2016) Rozrobka kryterialnykh otsinok dlia analizu komponovok verstativ z paralelnoiu kinematykoiu [Development of criterion of estimates for the analysis of machine arrangement with parallel kinematics]. Materialy ⅩⅨ naukovoi konferentsii TNTU im. Iv. Puliuia (Tern., 18-19 May 2016), pp. 74 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Issue Date: 18-May-2016
Date of entry: 8-Jul-2016
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 18-19 травня 2016 року
18-19 May 2016
UDC: 621.313
624.9.04
Number of pages: 1
Page range: 74
Start page: 74
End page: 74
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17396
Content type: Article
Appears in Collections:ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.