Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695

Titre: Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“
Auteur(s): Мельнічук, Оксана Євстахівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Сельський, Володимир Романович
Bibliographic description (Ukraine): Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ : у трьох частинах / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 36 с. (ч.1), 36 с. (ч.2), 24 с. (ч.1).
Date de publication: 2010
Date of entry: 7-jui-2012
Editeur: ТНТУ ім. І.Пулюя
Mots-clés: 8.05170107
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Résumé: Методичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом спеціальності 8.05170107 „Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695
Content type: Learning Object
Collection(s) :Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Strumenti di amministrazione