Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695
Titre: | Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ |
Auteur(s): | Мельнічук, Оксана Євстахівна Гащук, Олександра Ізидорівна Сельський, Володимир Романович |
Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ : у трьох частинах / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, В. Р. Сельський. — Тернопіль : ТНТУ, 2010. — 36 с. (ч.1), 36 с. (ч.2), 24 с. (ч.1). |
Date de publication: | 2010 |
Date of entry: | 7-jui-2012 |
Editeur: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Mots-clés: | 8.05170107 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Résumé: | Методичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом спеціальності 8.05170107 „Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“ |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1695 |
Content type: | Learning Object |
Collection(s) : | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fichier(s) constituant ce document :
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Strumenti di amministrazione