Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16520
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бачинський, Ю. | uk |
dc.contributor.author | Bachynskyi, Y. | uk |
dc.coverage.temporal | 20-21 квітня 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 20-21 April 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-05-29T03:18:06Z | - |
dc.date.available | 2016-05-29T03:18:06Z | - |
dc.date.created | 2016-04-20 | uk |
dc.date.issued | 2016-04-20 | uk |
dc.identifier.citation | Бачинський Ю. Особливості вилучення цільових компонентів з рослинної сировини в харчовій і фармацевтичній технологіях / Бачинський Ю. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 19-20. — (Секція:Обладнання харчових виробництв). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16520 | - |
dc.format.extent | 19-20 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" | uk |
dc.subject | екстрагування | uk |
dc.subject | дубильні речовини | uk |
dc.subject | extraction | uk |
dc.subject | tannins | uk |
dc.title | Особливості вилучення цільових компонентів з рослинної сировини в харчовій і фармацевтичній технологіях | uk |
dc.title.alternative | Specific aspects of target components extraction from plant raw material in food and pharmaceutical technologies | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 2 | uk |
dc.subject.udc | 665.3 | uk |
dc.identifier.citationen | Bachynskyi Y. (2016) Osoblyvosti vyluchennia tsilovykh komponentiv z roslynnoi syrovyny v kharchovii i farmatsevtychnii tekhnolohiiakh [Specific aspects of target components extraction from plant raw material in food and pharmaceutical technologies]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 19-20 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 19 | uk |
dc.citation.epage | 20 | uk |
dc.citation.conference | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.