Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16085

Título : Розморожування продуктів сучасними методами
Autor : Бейко, Л.
Affiliation: Тернопільський технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Бейко Л. Розморожування продуктів сучасними методами / Л. Бейко // Матеріали Ⅻ наукової конференції ТДТУ ім. Ів. Пулюя, 14-15 травня 2008 року — Т. : ТДТУ, 2008 — С. 215. — (Хімія. хімічна, біологічна, та харчова технологія).
Bibliographic description (International): Beiko L. (2008) Rozmorozhuvannia produktiv suchasnymy metodamy. Materials of Ⅻ Scientific Conference of TSTU (Tern., 14-15 May 2008), pp. 215 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of Twelfth Scientific Conference of Ternopil Ivan Pul'uj State Technical University
Conference/Event: Ⅻ наукова конференція Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
Fecha de publicación : 14-may-2008
Date of entry: 24-may-2016
Editorial : ТДТУ
TSTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 14-15 травня 2008 року
14-15 May 2008
UDC: 621.326.
Number of pages: 1
Page range: 215
Start page: 215
End page: 215
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16085
ISBN : 966-305-007-7
Copyright owner: © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008
Content type: Article
Aparece en las colecciones: Ⅻ наукова конференція ТДТУ (2008)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.