Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16085

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБейко, Л.uk
dc.coverage.temporal14-15 травня 2008 рокуuk
dc.coverage.temporal14-15 May 2008uk
dc.date.accessioned2016-05-24T05:09:52Z-
dc.date.available2016-05-24T05:09:52Z-
dc.date.created2008-05-14uk
dc.date.issued2008-05-14uk
dc.identifier.citationБейко Л. Розморожування продуктів сучасними методами / Л. Бейко // Матеріали Ⅻ наукової конференції ТДТУ ім. Ів. Пулюя, 14-15 травня 2008 року — Т. : ТДТУ, 2008 — С. 215. — (Хімія. хімічна, біологічна, та харчова технологія).uk
dc.identifier.isbn966-305-007-7uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16085-
dc.format.extent215uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДТУuk
dc.publisherTSTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.relation.ispartofMaterials of Twelfth Scientific Conference of Ternopil Ivan Pul'uj State Technical Universityuk
dc.titleРозморожування продуктів сучасними методамиuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages1uk
dc.subject.udc621.326.uk
dc.identifier.citationenBeiko L. (2008) Rozmorozhuvannia produktiv suchasnymy metodamy. Materials of Ⅻ Scientific Conference of TSTU (Tern., 14-15 May 2008), pp. 215 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.citation.journalTitleМатеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.citation.spage215uk
dc.citation.epage215uk
dc.citation.conferenceⅫ наукова конференція Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюяuk
Розташовується у зібраннях:Ⅻ наукова конференція ТДТУ (2008)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.