Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15207
Başlık: | Харчові ароматизатори |
Yazarlar: | Чопик, В. Чопик, І. |
Affiliation: | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Чопик В. Харчові ароматизатори / Чопик В., Чопик І. // Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 18-19 квітня 2007 року — Т. : ТДТУ, 2007 — С. 223. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Chopyk V., Chopyk I. (2007) Kharchovi aromatyzatory. Materialy Ⅹ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 18-19 April 2007), pp. 223 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Conference/Event: | Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Yayın Tarihi: | 18-Nis-2007 |
Date of entry: | 21-Mar-2016 |
Yayıncı: | ТДТУ TSTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 18-19 квітня 2007 року 18-19 April 2007 |
UDC: | 637.185 |
Page range: | 223 |
Start page: | 223 |
End page: | 223 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15207 |
Content type: | Article |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2007) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Conf_2007_Chopik_V-Kharchovi_aromatyzatory_223.pdf | 120,83 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
Conf_2007_Chopik_V-Kharchovi_aromatyzatory_223.djvu | 15,06 kB | DjVu | Göster/Aç | |
Conf_2007_Chopik_V-Kharchovi_aromatyzatory_223__COVER.jpg | 192,86 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.