Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15207

Tytuł: Харчові ароматизатори
Authors: Чопик, В.
Чопик, І.
Affiliation: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Чопик В. Харчові ароматизатори / Чопик В., Чопик І. // Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 18-19 квітня 2007 року — Т. : ТДТУ, 2007 — С. 223. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Chopyk V., Chopyk I. (2007) Kharchovi aromatyzatory. Materialy Ⅹ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 18-19 April 2007), pp. 223 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data wydania: 18-kwi-2007
Date of entry: 21-mar-2016
Wydawca: ТДТУ
TSTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 18-19 квітня 2007 року
18-19 April 2007
UDC: 637.185
Zakres stron: 223
Główna strona: 223
Strona końcowa: 223
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15207
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2007)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi