Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15207
Tytuł: | Харчові ароматизатори |
Authors: | Чопик, В. Чопик, І. |
Affiliation: | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Чопик В. Харчові ароматизатори / Чопик В., Чопик І. // Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 18-19 квітня 2007 року — Т. : ТДТУ, 2007 — С. 223. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Chopyk V., Chopyk I. (2007) Kharchovi aromatyzatory. Materialy Ⅹ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 18-19 April 2007), pp. 223 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Data wydania: | 18-kwi-2007 |
Date of entry: | 21-mar-2016 |
Wydawca: | ТДТУ TSTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 18-19 квітня 2007 року 18-19 April 2007 |
UDC: | 637.185 |
Zakres stron: | 223 |
Główna strona: | 223 |
Strona końcowa: | 223 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15207 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2007) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2007_Chopik_V-Kharchovi_aromatyzatory_223.pdf | 120,83 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Conf_2007_Chopik_V-Kharchovi_aromatyzatory_223.djvu | 15,06 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
Conf_2007_Chopik_V-Kharchovi_aromatyzatory_223__COVER.jpg | 192,86 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi