Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15171

Заглавие: Дослідження процесу темперування шоколадної маси при різних режимах роботи темперуючої машини М2-Т-250
Автори: Костюк, М.
Affiliation: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Костюк М. Дослідження процесу темперування шоколадної маси при різних режимах роботи темперуючої машини М2-Т-250 / Костюк М. // Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 18-19 квітня 2007 року — Т. : ТДТУ, 2007 — С. 187. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Kostiuk M. (2007) Doslidzhennia protsesu temperuvannia shokoladnoi masy pry riznykh rezhymakh roboty temperuiuchoi mashyny M2-T-250. Materialy Ⅹ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 18-19 April 2007), pp. 187 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата на Публикуване: 18-Апр-2007
Date of entry: 21-Мар-2016
Издател: ТДТУ
TSTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 18-19 квітня 2007 року
18-19 April 2007
UDC: 637.185
Page range: 187
Start page: 187
End page: 187
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15171
Content type: Article
Показва се в Колекции:Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2007)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.