Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15171

Назва: Дослідження процесу темперування шоколадної маси при різних режимах роботи темперуючої машини М2-Т-250
Автори: Костюк, М.
Приналежність: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Костюк М. Дослідження процесу темперування шоколадної маси при різних режимах роботи темперуючої машини М2-Т-250 / Костюк М. // Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 18-19 квітня 2007 року — Т. : ТДТУ, 2007 — С. 187. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Kostiuk M. (2007) Doslidzhennia protsesu temperuvannia shokoladnoi masy pry riznykh rezhymakh roboty temperuiuchoi mashyny M2-T-250. Materialy Ⅹ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 18-19 April 2007), pp. 187 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 18-кві-2007
Дата внесення: 21-бер-2016
Видавництво: ТДТУ
TSTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 18-19 квітня 2007 року
18-19 April 2007
УДК: 637.185
Діапазон сторінок: 187
Початкова сторінка: 187
Кінцева сторінка: 187
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15171
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2007)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.