Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14744

Tytuł: Моделювання процесу виробництва тушкованих овочів
Authors: Павлюк, І.
Affiliation: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Bibliographic description (Ukraine): Павлюк І. Моделювання процесу виробництва тушкованих овочів / Павлюк І. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 291. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Pavliuk I. (2009) Modeliuvannia protsesu vyrobnytstva tushkovanykh ovochiv. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 291 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅱ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 23-kwi-2009
Date of entry: 15-mar-2016
Wydawca: ТДТУ
TSTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
UDC: 641.5
Zakres stron: 291
Główna strona: 291
Strona końcowa: 291
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14744
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi