Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14744

Titulua: Моделювання процесу виробництва тушкованих овочів
Egilea: Павлюк, І.
Affiliation: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Bibliographic description (Ukraine): Павлюк І. Моделювання процесу виробництва тушкованих овочів / Павлюк І. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 291. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Pavliuk I. (2009) Modeliuvannia protsesu vyrobnytstva tushkovanykh ovochiv. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 291 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅱ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Gordailuaren-data: 23-Apr-2009
Date of entry: 15-Mar-2016
Argitalpen: ТДТУ
TSTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
UDC: 641.5
Page range: 291
Start page: 291
End page: 291
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14744
Content type: Article
Bildumetan azaltzen da:Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.